Alla inlägg under augusti 2011

Av Ellenor - 13 augusti 2011 12:44

reser helst till: Länder jag fortfarande inte besökt! Tex: Italien, Tyskland, Grekland, Spanien
tidning jag gillar: Vecko Revyn
favoritsite: Facebook
fikar gärna på: Sten Sture i Stockholm eller Peace & Love cafeét i Blge
favoritbutik: H&M och Gina
favoritfärg: Vit
favoritdjur: Katt
motionerar: 2-3 gånger/vecka på Friskis & Svettis, gympa och gym!
fulaste färgen på kläder: Gula, iaf på mig
senast sedda film på bio: Harry Potter
sparar till: Allt kul som jag vill göra :)
pålägg som gäller: Ost, salami
dagens dryck: Vatten under dagen, ikväll vin
senaste boken du läste: 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann
senaste maträtten du åt: Pannkakor
senaste klädesplagget du bar: Mjukisbyxor, t-shirt, underkläder, strumpor
senaste repliken du yttrade: "ja gör det du"
senaste personen du träffade: Pappa
senaste personen du pratade i telefon med: Ricard
senaste gången du sov: Natten till idag
senaste saken du köpte: Hamburgare på affären
vad har du gjort idag: Hittils, lagat mat
hur tidigt stiger du upp: Oftast mellan kl 09-11
vilken färg har du på håret: Mörkblond
vad har du för färg på ögonen: Bruna
är du uppväxt i stan eller på landet: Stan, tror jag det räknas som
var har du ont: Ingenstans =)
kan du stå på händer:  Nope
vad tycker du om idrott: Roligt om det är bra musik till!
har du för klocka: Ett vanligt armbandsur

Av Ellenor - 11 augusti 2011 22:43

Kallt! Jag har massa kläder på mig + tofflor och en filt runt mig.

Ska det börjas redan, att jag fryser och så tar det flera timmar att bli varm?! vill inte :( Det är bara Augusti! Det ska fortfarande vara sommar och varmt ju, detta är rena rama September vädret, uhhh :( Men troligtvis kommer det några fler dagar med värme iaf, hoppas hoppas!! :)

Jag och pappa var och kollade på 'Grabbarna på Bruket' ikväll. Som vanligt var det bra och det roligare är absolut när Kallevi ska prata om utsikten med advokaten och när han klär ut sig till Aurore, hahahahah omg vad jag skrattar! :D

Av Ellenor - 9 augusti 2011 13:07

I Söndags kväll hände det en "olycka" på T-centralen, samma perrong som mitt tåg skulle ha stannat på. En "olycka" innebär oftast att någon har hoppat framför tåget. Konduktören ropade säkert 15 gånger i högtalarna:
"detta tåg stannar ej på T-centralen p.g.a olycka, nästa stopp blir Hötorget"
.

Mitt tåg åkte förbi perrongen, som var helt tömd på folk och jag såg människorna i det nedsläckta tåget på andra sidan. Det var brandmän och ambulanspersonal på perrongen, det var filtar och en bår såg det ut som.

Tankarna bara susade i mitt huvud. Det hade precis hänt! Jag hade lika gärna kunna stått på den perrongen i det ögonblicket. Människan som hoppat, vad var det för person, hur kände h*n sig, vad tänkte h*n på vägen dit, när h*n stod där, när tåget kom in.. Alla människor som stod runt omkring och inte anade något.. Vem larmade? Vad hände precis när olyckan skett? Hur snabbt var perrongen utrymd? Hur snabbt spärrades allt av? Hur snabbt var räddningspersonalen på plats?

Ett liv slocknade där och då, det var ett medvetet val av en vilsen själ..
Jag kan bara föreställa mig hur den människan kände sig..

Av Ellenor - 7 augusti 2011 23:00

Kom nyss hem efter en fantastisk helg i Sthlm!

Jag har bott hemma hos Anki och jag känner mig så hemma hos henne! Kan slappna av helt och vara mig själv med henne. Det betyder mycket =)

I Fredags började jag att luncha med Ida och sedan slappade vi i en park, det var soligt och varmt så vi hoppades att vi fick lite färg på oss iaf! Mot kvällen åkte jag hem till Charlotte och Caroline för tacos mys och bildvisning från min NY resa. Charlotte och jag lagade maten som var klar precis i tid när Caroline kom hem från jobbet. Vi kunde sitta ute och äta på deras balkong, det var så mysigt :) Bilderna från NY tog ett par timmar.. haha, men det var det värt :D

På Lördagen kollade jag som vanligt på Prideparaden med Caroline och Charlotte, det har liksom blivit våran grej litegrann =) Det var jättebra, mitt under tåget kom det en rejäl regnskur så vi tryckte oss under ett litet paraply, men det gick så bra så.

Efter den åkte jag hem och fixade mig för party och sedan bar det iväg till Katarina! Vi hade så sjuuukt roligt! En galen kväll med precis lagom mycket fylla :D Nostalgi musik, en mascarafläck på klänningen (som lyckligtvis gick bort!), massa bilder och massa skratt! Vi hamnde på ett ställe mitt i stan, såg värsta slummigt ut från utsidan men innuti såg det ut som ett palats/slott! Man gick bara runt och kollade liksom =) Musiken var okej men vi dansade mycket :)

Söndag. Jag sov länge och hade inga speciella planer. Regnet vräkte ner, men blev ju tvungen att ta mig till stan för att fixa biljett hem. Så jag gjorde det och efteråt åkte jag hem till Ida en sväng, hon höll på med mat så jag fick också smaka :)

På tåget hem sedan såg jag tre rådjur och en älg ute efter ängarna, så fina djur!

Av Ellenor - 1 augusti 2011 00:21

Det är så mycket i mitt huvud ikväll.


Jag känner hur livet flyter på i min väg och jag vet att det är min egen förtjänst, det är jag som har skapat det, det är jag som har fixat till allting. Det får mig att må så himla bra och jag blir så glad att hela jag sprutar glädje!


När jag var i New York i början av denna sommar åt vi på en restaurang första kvällen där det jobbade en kvinna som har fastnat i mitt huvud. Jag minns att hon hela tiden log och gjorde sitt absolut bästa. Just hon och just det.. Jag tänkte, det här är hennes liv, hennes vardag, hennes hemstad.. På andra sidan jordklotet och i skrivande stund kanske hon är påväg upp till jobbet medans jag är påväg att sova..


Just ikväll känner jag mig blä och jag ogillar min kropp.. Varför kan inte jag också få se lite normal ut?! Få vara lika fin som alla andra tjejer?


Jag blir så osäker och rädd när det ena stunden är hur bra som helst och så i nästa får jag en utskällning för något och jag förstår absolut ingenting, förklaringen är inte ens rimlig.. Det blir som att ta ett steg framåt när det är bra och ta samma steg tillbaka när det blir dåligt. Då står jag bara där, i samma fotsteg och trampar och trampar.. kommer ingenstans.


.. och när jag mår skit, vill du ha mig då? ..


Katter betyder väldigt mycket för mig och jag skulle kunna ägna en del av mitt liv till dessa underbara djur. Jag har räddat livet på katter flera gånger och jag känner att jag kan göra det igen och igen.. Jag kan göra väldigt mycket för dem. När jag var liten sa jag alltid att jag skulle jobba på katthem, kanske är det den drömmen jag ska följa?


Jag är väldigt glad över att jag är en så psykiskt stark person. Jag litar på mig själv väldigt mycket när det gäller den biten.

Ovido - Quiz & Flashcards