Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Ellenor - 7 augusti 2011 23:00

Kom nyss hem efter en fantastisk helg i Sthlm!

Jag har bott hemma hos Anki och jag känner mig så hemma hos henne! Kan slappna av helt och vara mig själv med henne. Det betyder mycket =)

I Fredags började jag att luncha med Ida och sedan slappade vi i en park, det var soligt och varmt så vi hoppades att vi fick lite färg på oss iaf! Mot kvällen åkte jag hem till Charlotte och Caroline för tacos mys och bildvisning från min NY resa. Charlotte och jag lagade maten som var klar precis i tid när Caroline kom hem från jobbet. Vi kunde sitta ute och äta på deras balkong, det var så mysigt :) Bilderna från NY tog ett par timmar.. haha, men det var det värt :D

På Lördagen kollade jag som vanligt på Prideparaden med Caroline och Charlotte, det har liksom blivit våran grej litegrann =) Det var jättebra, mitt under tåget kom det en rejäl regnskur så vi tryckte oss under ett litet paraply, men det gick så bra så.

Efter den åkte jag hem och fixade mig för party och sedan bar det iväg till Katarina! Vi hade så sjuuukt roligt! En galen kväll med precis lagom mycket fylla :D Nostalgi musik, en mascarafläck på klänningen (som lyckligtvis gick bort!), massa bilder och massa skratt! Vi hamnde på ett ställe mitt i stan, såg värsta slummigt ut från utsidan men innuti såg det ut som ett palats/slott! Man gick bara runt och kollade liksom =) Musiken var okej men vi dansade mycket :)

Söndag. Jag sov länge och hade inga speciella planer. Regnet vräkte ner, men blev ju tvungen att ta mig till stan för att fixa biljett hem. Så jag gjorde det och efteråt åkte jag hem till Ida en sväng, hon höll på med mat så jag fick också smaka :)

På tåget hem sedan såg jag tre rådjur och en älg ute efter ängarna, så fina djur!

Ovido - Quiz & Flashcards