Alla inlägg under juli 2011

Av Ellenor - 18 juli 2011 23:03

Det kliar i mina fingrar efter Ullared. Helst av allt vill jag åka ner och sova över en natt, så att jag får två dagar inne i varuhuset, det skulle vara rena drömmen  Sitter och kikar på boende där nere, heheh.. Jag är beredd att åka själv alltså! Kommer chansen så kommer jag att sno åt mig den snabbare än kvickt.

Annars idag har regnet öst ner hela dagen. Jag tog mig dock en promenad, utan paraply, och det var hur skönt som helst! Upptäckte att jag hade för mycket kläder på mig också, så det blev ju varmt och då var det extra skönt med regnet :)

Av Ellenor - 17 juli 2011 21:42

Efter många om och men är hotellet i Skottland äntligen bokat. Känns jätteroligt och jag ser verkligen fram emot resan! Var längesen jag och Ida hittade på nåt tillsammans, så det kommer bli toppen bra :)


Har varit varmt idag och på kvällen kom regnet. Det jag kände, att det hängde i luften.


Ny vecka imorgon, får se vad som händer. Kommer troligen bli lite lugnare nu iaf =) Så ska försöka fixa sånadär saker som jag inte riktigt hunnit med.
-----------------------------
VM guld till Japan!! Woohoo :D Jag som trodde på dem! =)

Av Ellenor - 16 juli 2011 15:06

Jag har bränt två cd skivor med musik som jag ska ha i bilen när jag är ute och kör :) Har blivit en James Blunt och en Lars Winnerbäck, håller på med en tredje skiva som ska bli sommrig!

Mitt hår ser verkligen inte bra ut nu! Såg bilder på mig själva tagna bakifrån och herregud säger jag bara =/ Men min naturliga färg behöver växa ut och det är lika bra att göra det nu när jag ändå påbörjat det hela, så det är gjort.

Jag vill ut och dansa ikväll, det var så längesen. Tyvärr verkar det inte som någon annan vill det. Så vad göra?

Av Ellenor - 14 juli 2011 19:55

FINALLY!! Imorse fixade jag min uppkörning. Jag hade liksom en känsla inombords som sa att den här gången kommer det att gå vägen. Och se hur rätt jag hade!! :)


Ibland kändes det som att jag aldrig skulle klara det!! Minns hur jag har varit både arg och ledsen för att saker jag måste lära mig inte har funkat, hur jag har böjt mig över ratten och ojjat mig och sagt "det här går aldrig". Alla gånger jag har sagt "jag kan inte".


Sjävklart visste jag någonstans att det tillslut skulle gå bra. För jag är verkligen ingen person som ger upp, hur hopplösa saker än känns.


Btw, idag är det kronprisessans födelsedag. Men jag säger hellre "Grattis Ellenor" än "Grattis Victoria" :D

Av Ellenor - 12 juli 2011 22:18

Jag längtar efter att....


* laga en god middag och dricka vin till

* åka till Dammsjön och sova över, för att bara vara och njuta av naturen

* mysa och kramas överdrivet mycket

Av Ellenor - 9 juli 2011 23:45

Min kusin Andreas och hans Liselott måste vara det vackraste brudparet i hela världen


Det var så fint i kyrkan och att höra de säga "ja" till varandra var underbart. När vi kommit ut igen kastade alla ris över dem och sedan blev det kramkalas innan vi begav oss till middagen.


Brudparet kom dit med häst och vagn. När det hölls tal blev mina och många andras ögon tårfyllda, samtidigt som vi skrattade för de innehöll så mycket roligt. Talen hölls av föräldrar, syskon, vänner och arbetskamrater. Det sjöngs och spelades fina låtar. En liten film från möhippan och svensexan visades, det var bara roligt! :D Maten var god och tårtan jättefin!


Alltihop avslutades med brudvals som sedan övergick till ett dansgolv med krogen musik typ ;P Jag tog en sväng om med mina kusiner och vi dansade även med farmor, jag såg på hela henne HUR ROLIGT hon hade!! :) Jag kunde även se på farfar att han tyckte det var jätteroligt att kolla på allt, så synd att han inte kan dansa. Jag och Ellen shakade loss mest tillsammans, det var great!! :D

Av Ellenor - 7 juli 2011 13:07

"Gå upp och pröva dina vingar och känn hur underbart det är
Där ovan molnen du dig svingar och fröjdas åt att vingarna bär
Se på fåglarna, som sväva i det blå, det är deras kurs vi gå
Så gå upp och pröva dina vingar och snart är hela jorden Din!"

Av Ellenor - 6 juli 2011 10:32

Jag blir bara mer och mer kär i hans röst och musik.

Alltså åhh, han är en gud!

------------------------------
Blev shopping på Kupolen med Belma i eftermiddags. Vi har det alltid bra ihop när vi ses!! :) Vi träffas nog inte en enda gång utan att vi inte skrattar Jag köpte tre st rosa klänningar, hehe.. det blev liksom bara så :p


Det är så tjejigt att dränka sina sorger med shopping... Jag skulle vilja shoppa ännu mer. Nästa projekt är skor med höga klackar.


... we were good for each other but somethings just don't work out
...

Ovido - Quiz & Flashcards