Alla inlägg under maj 2011

Av Ellenor - 14 maj 2011 23:45

Jag var på cirkus idag för första gången på 10-15 år, det var så himla kul! :D Clownerna var helt klart bäst och självklart roligast :D

På kvällen blev det Eurovisionsongcontest -mys med Belma och Ricard. Pizza och godis till det, mumma! Jag blev förvånad över hur lika klass låtarna låg i och började faktiskt nästan direkt ändra min åsikt (som inte varit den bästa) om Eric Saade's låt. Förutom hans låt gillade jag Moldavien, de var lite crazy men annorlunda, lika så Irlands bidrag :p Azerbaijan var också helt okej, men inte riktigt lika bra. Jag hoppade verkligen att Sverige skulle vinna när de låg där i toppen, skulle vara kul att ha hela kalaset i Sverige :D Då skulle jag gå dit :p

Jag var helt sjukt trött ikväll. Bredde ut mig i Belmas i soffa och höll på att somna flera gånger och nästan varje gång ryckte jag till :p

Av Ellenor - 13 maj 2011 14:10

Hur kan man vara så respektlös?


Jag var påväg hem och mötte en kvinna som gick på ett väldigt annorlunda sätt. Strax före mig cyklade fyra tjejer, de började skratta och glo på den här kvinnan, t.o.m långt efter att de cyklat förbi henne. Jag såg att hon blev ansträngd och försökte gå s.k normalt, men det gick inte.


Jag finner inga ord. Hur kan man göra på det sättet?! Det är så elakt! Man skrattar inte åt någon för att denne är annorlunda! Kvinnan hade inte gjort dem någonting.
-------------------
Min vecka då? Den har varit som en berg och dalbana! Har varit värsta PMS-monstret på länge. Har blivit sur/irriterad för jätte konstiga saker, gråtit för ingenting, sedan bett om ursäkt och har haft ur-dåligt samvete. Just nu är jag väldigt glad iaf!! :)

Av Ellenor - 12 maj 2011 17:52

En kvinna gick i skogen när hon plötsligt snubblade över något, som vid närmare påseende visade sig vara en sån där oljelampa. Och när hon gned den, så kom naturligtvis en ande fram.


- Får jag tre önskningar nu? frågade hon.


- Nej, svarade anden. På grund av de dåliga tiderna och devalvering och global konkurrens och sån skit så får man endast EN önskning nuförtiden. Nå, vad ska det vara?


- I så fall vill jag ha fred i mellanöstern, sa kvinnan och halade fram en karta. Ser du kartan här? Jag vill att de här länderna ska sluta slåss med varandra.


Anden kastade ett öga på kartan och utbrast:

- Men jösses, damen! De där länderna har ju fajtats i tusentals år! Tror inte att det går att göra något åt det. Jag är bra, men inte SÅ bra! Önska nåt annat.


Kvinnan tänkte en stund och sa sedan:

- Jag har aldrig lyckats träffa rätt man. En omtänksam och ärlig man, som är hänsynsfull, kan laga mat och som står för hälften av hushållsarbetet, som är trogen och en bra älskare och inte tittar på sport hela tiden. Kort sagt, en idealisk livskamrat.


Anden var tyst en stund och suckade sedan.

- Få se på den där kartan igen...

Av Ellenor - 11 maj 2011 20:36

Jag har utvecklats så himla mycket som person de senaste åren och jag är väldigt glad att jag tillåtit mig själv att göra det. Mycket det som det handlar om, att tillåta sig själv. Dock så vet jag att jag kan komma ännu längre, vilket jag också vill.


Som jag tidigare nämnt i bloggen finns det en sak som jag inte fått bukt med, en stor grej som påverkar mig i stor utsträckning. Detta är något som jag verkligen vill kunna hantera, för det räcker.


Jag vet att man aldrig kommer bli helt klar med sig själv, det kommer ständigt nya saker och det finns alltid något som kan bli lite bättre. Men så länge allt är hanterbart, då är man så klar med sig själv som man kan bli. Enligt mig.
-----------------------
Imorse hade jag körlektion, det gick bra! Min körlärare tyckte det var märkligt att jag inte fått godkänt på vissa grejer under test-uppkörningen. Hon tycker även att det är hög tid att boka uppkörning och teroiprov, wooohoo! Vi fick ganska så roligt åt en bil bakom oss på ett ställe, hahah! :p


Tränade aerobics med Sara ikväll =)

Av Ellenor - 8 maj 2011 23:29

Är helt röd om kinderna efter dagens solning i parken! Jag och Malin låg där på en filt i nästan 2 timmar. Kanske borde jag köpa en solkräm :p Har hur som helst fått färg på mig. I sommar ska jag bli brun!! Så är det bara. Träffade även Belma och Maya på eftermiddagen, vi lekte och umgicks :) Gjorde ett pass på Friskis ikväll också, tog i ganska mycket, kändes så härligt!

Igår var jag och Ricard till Rättviks marknad. Vädret var lika underbart då! Jag käkade en jättegod langos till lunch. Jag älskar den där marknaden :) På kvällen gick vi spontant upp till stan och spelade biljard, Ricard fick storstryk ;)

Av Ellenor - 6 maj 2011 11:13

Att veta att det finns folk som bryr sig om mig, som tar sig tid för mig, är guld värt. Jag fick bevis på det igår. Det är så lite som behövs för att jag ska få den känslan. Tack    Idag mår jag bättre.


Just nu äter jag lunch, ska snart iväg och jobba. I helgen blir det nog lugnt, har varit så mycket party på sista tiden så! Hoppas på att det blir fint väder snart igen!! :)



♥♥ Jag är stark för att jag känner mina svagheter...
Jag lever för att jag är en fighter...
Jag är klok för att jag har varit dum...
Jag skrattar för att jag känt sorg…
Jag är den jag är för att jag levt som jag gjort,
och jag är stolt över att vara jag ♥♥
Av Ellenor - 3 maj 2011 21:02

Jag bara älskar mina myskläder! Mina stora mjukisbyxor, min långa t-shirt och min varma hoodtröja. Just nu myser jag i det   

Har jobbat igår, idag och ska göra resten av veckan. På samma underbara ställe :) 

Övningskörde ikväll och det gick bra! :)

Ovido - Quiz & Flashcards