Alla inlägg under september 2011

Av Ellenor - 14 september 2011 17:34

Jag lämnade det bakom mig idag. Det känns otroligt bra men jag saknar nu och jag vet att jag kommer sakna sen. Jag kommer sakna gemenskapen och alla stunder då vi skrattat tillsammans. Jag kommer sakna att ge råd och att få råd. Att få påminnelsen om att man inte är ensam.


Men jag vet att jag kommer klara mig på egen hand. Jag kommer klara mig riktigt bra. Jag har blivit bättre, helt enkelt.



Tack hörni för alla fina ord idag :')
Lycka till! Jag vet att ni kan!


Till alla: Ge aldrig upp   

Av Ellenor - 13 september 2011 22:38

Körde ett pass på gymmet ikväll och det var lika härligt som vanligt :)


Jag kan känna mig lite svag där ibland, tex när jag inte orkar lyfta lika mycket som de flesta andra tjejer. Saken är den att det faktiskt stämmer. Men jag har börjat acceptera det mer och mer. Att det är så och det är inget dåligt med det, jag är inte sämre för det. Jag lyfter så mycket som jag själv orkar och gör mitt bästa,
det duger alltid.


Dock vill jag orka mer, och det är det som jag bl.a är där för =)

Av Ellenor - 12 september 2011 23:23

Vad gjorde duktiga lilla jag när jag var påväg till jobbet idag? :)
Jo, körde helt fel och kom försent!


Visste exakt hur det såg ut och hur jag skulle köra ifrån ett visst mål, men hittade absolut inte till detta mål. Tänkte noga, försökte tänka bakåt, körde. Ringde pappa som fick berätta, då hittade jag :D


Fick fint och pinsamt förklara mig med "jag körde fel", två gånger. Fick ingen kommentar nån av gångerna. Jag undrar verkligen varför.. :p


Nu måste jag sova, och imorgon ska jag köra rätt på första försöket!


Godnatt.

Av Ellenor - 11 september 2011 21:19

I Fredags kom Katarina hit, som sagt. Jag hämtade henne med bil, så nu har hon också fått åka med mig :) Vi tog det lite lugnt hemma hos mig ett tag innan vi först åkte och handlade på systemet och sedan vidare till Max :)


I Lördags tog vi en shopping runda på Kupolen! Blev några timmar och några köp för oss båda. Efteråt gick vi till Max igen :p Fast denna gång åt vi bara glass, det var så varmt så vi kunde sitta ute, härligt! =) Sedan hem för att fixa oss inför kvällens fest :D Det var vi, Ricard, Josefin och Caroline. Vi spelade Brain Storm nästan hela kvällen, jag och Katti loosade, haha. Kvällen slutade vart?! Just det, Flamingo! ;) Jag hade kul! :D Vi dansade massor och det var mycket folk :D Tog en liten sväng på stan innan vi gick hem. Jag och Katti hade helt sjukt roligt på hemvägen, hahah! ;D


Idag var vi ganska så sega, iaf jag :p Vi skulle fika på Peace & Love cafeét, men det var stängt :( Så vi gick till Kupolen istället och åt på Matpalatset. När vi kom hem degade vi bara :p Jag var riktigt seg, haha. Första gången jag blev bakis på jag vet inte hur länge, upp mot ett år iaf.


Jag har haft en jättebra helg och jag är så glad att Katti kunde komma! Det känns väldigt bra att ha träffat henne innan hon nu åker. Önskar henne all lycka och jag är säker på att hon kommer klara sig galant, där borta på andra sidan jorden :)

Av Ellenor - 9 september 2011 09:12

Idag ska jag städa och plocka fram grejer, för Katarina kommer hit och stannar över helgen :) Det behövs att vi träffas nu, för sen åker hon till Tokyo i ett år och vi kommer inte ses alls.

Jag ska även påbörja lite av min första uppgift på kursen jag ska läsa i höst. Även fast motivationen inte riktigt finns ska jag trots allt göra ett helhjärtat försök, för jag vill klara den och det skulle vara så himla skönt. Fast samtidigt vet jag att plugga inte är min starka sida.. Men jag ska prova och mer än så kan jag inte göra.

Fick nåt konstigt ryck att vilja lyssna på julmusik? Känns inte riktigt aktuellt än alltså ;P Fast just nu skrålar Bjällerklang ut ur mina högtalare iaf.

Nu ska jag gå och göra nån nytta :)

Oh, btw! Ska äta massa choklad idag :D mumma!

Av Ellenor - 8 september 2011 21:30

Ikväll provade jag på Zumba för första gången. Det var hur kul som helst :D fartfyllt, härligt och glatt! Måste dock bestämma mig om jag ska börja eller inte, jag skulle vilja! Om det går att mixtra lite med mitt Friskis och Svettis kort blir det nog så =)

Föresten, vad är det med folk och att inte blinka i rondeller? Det är ju världens mest solklara sak! Visar du inte vart du ska, är risken stor att det smäller. För de andra bilarna TROR att det är grönt för att köra och så helt plötsligt svänger någon, utan att ha blinkat. Hallå?!

Av Ellenor - 7 september 2011 21:25

Blev ett par timmar jobb imorse, vi gick en promenad i skogen! Det var blött men ändå helt okej :) Sedan åkte jag hem och fixade mat för att åka iväg en stund igen!


Efteråt blev det en fika med Lina på Peace & Love cafeét, det var trevligt :) Precis när vi skulle gå började det ösregna. Så vi fick vänta lite till.. hehe.


Gjorde ett pass på gymmet ikväll, skönt!


Nu har Ricard kommit, vi båda är rastlösa :p Får väl se vad vi hittar på! Blir säkert bara att glo på tv.

Av Ellenor - 6 september 2011 21:37

Började dagen med några timmar jobb. Sedan umgicks jag med Belma och Maya på stan, vi måste verkligen börja ses oftare! Tycker det har vart så lite på senaste tiden.. :( men det blir ju så när vi båda har fullt upp med vårt eget.


Körde ett gympass ikväll, hur härligt som helst :) Jag fick höja vikten på ben och mage, woohoo! Det kändes så kul :D


Varför känner jag mig ensam? När jag egentligen tycker det är skönt att vara själv ibland. Kanske är jag bara rastlös? För jag anser att jag hellre har tråkigt tillsammans med någon än har tråkigt själv.. Jag vet inte =/ Känslan av ensamhet finns hur som helst med ikväll.

Ovido - Quiz & Flashcards