Alla inlägg den 1 september 2009

Av Ellenor - 1 september 2009 20:53



Vissa kan tydligen inte ta hand om sina relationer. Alltså, gaaahhh! Jag blir så förbannad! Hur tänker folk egentligen?! När det tar en vecka att svara på ett sms, ibland inget svar alls, ibland svar snabbt (vilket är minst en dag) och då är svaret "nej", samt att personen hör av sig typ en gång i månaden (max) av sig själv. Man tröttnar på att höra av sig tillslut! En sådan relation är liksom inte värt att satsa på, när det enbart är en själv som är drivkraften. I perioder förstår jag att det är så, men inte hela tiden. Har man en dålig period i sitt liv då man inte har tid med annat än sig själv, då berättar man det! Det gör man.

En annan grej är folk som blir sura för absolut ingenting. Det irriterar mig så oerhört! Bara att inte lyssna på vad den andra har att säga, prata om saken och acceptera att det är såhär, nej då flyr de istället! Varför flyr de då? Jag har en liten teori. Det är för att de inte har något mer att säga, de inser att den andra har rätt men skäms för att erkänna och istället för att ta tag i det så flyr de sin väg. För många gånger av den där metoden fungerar inte i längden. Tillslut tröttnar man där också och börjar säga nej till mer saker än vad som egentligen skulle behövas, just för att man inte orkar med det oaccepterande beteendet.


Så kom ihåg att vårda sina relationer väl, tänk dig för lite mer innan du bara handlar, för tillslut har sista droppen runnit över. Tänk den dag då dina vänner har gjort något kul utan att fråga dig, hur tror du det känns?  Eller hur tror du att det känns när folk börjar ignorera dig mer än vanligt?

Tror du inte att du kommer ångra dig den dagen?

Ovido - Quiz & Flashcards