Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Ellenor - 6 juni 2011 20:35

Ingen rast, ingen vila. Ingen tid att blogga! Ville inte lägga pengar på internet heller. Hade mycket bättre saker för mig än att sitta vid datorn! Hade ju knappt tid att lägga in bilder, men det blev jag tvungen till :P Jag har, 528 bilder :) och då har jag inte fått de andras ännu.


New York sover aldrig! Med ett hotell mitt i smeten på Manhattan vet man det. Hade Madison Square Garden precis utanför fönstret, även affärer, restauranger, bussar och en stor gata. Hade gångväg till Empire State Buildning på 10-15 min.


Brooklyn Bridge var absolut häftigast! Så mäktigt på nåt sätt, har sett så många bilder av den och nu har jag verkligen gått där! Frihetsgudinnan var så himla värt, jag är verkligen glad att jag gjorde det. Grymt att åka båt ut till ön och gå runt där. Jag hade första parkett på båten tillbaka, stod längst fram i fören och det kändes lite som ett Titanic moment :) jag njöt varje sekund av att känna vinden i håret, kolla på vågorna och utsikten. Empire State Buildning var inte sådär läskigt högt som jag hade föreställt mig, det var jättefin utsikt.


Besökte även FN huset, centralstationen, Ground Zero, Central Park och Times Square. Shopping på May's en dag också. Åt gott varje dag! Har ätit på turkisk, italiensk, irländsk och såklart amerikansk resaurang ;) Det är (oftast) jättestora potioner och man blir mätt! ;D Frukost utbudet är helt vansinnigt, men gott :D :p


Att fika är nice price! Man vet att man får rejält för pengarna. Inte nån liten fjuttig bit som i Sverige. Vi borde verkligen ta efter USA i det där. Jag är seriös. Betalar man så vill man ha tillräckligt liksom =)

Ovido - Quiz & Flashcards